Am mai ratat o sansa…

20 06 2009

Brancusi
Daca mai era nevoie de a ne reconfirma nepasarea si "menefreghismul" iata ca am facut-o cu brio, din acest punct de vedere fiind imbatibili.
Cu destul de mult timp in urma, galeria de arta britanica Saatchi si cotidianul "The Times" au lansat "Top 200 artists of the 20th century to now", o campanie care urmarea elaborarea unei liste cu cele mai importante 200 personalitati artistice ale secolului XX, desemnarea urmand sa fie facuta prin vot, in principal pe internet.
Sculptorul roman Constantin Brancusi, aflat initial pe pozitia a doua, in final a "avut parte" doar de locul 16.Nimic rusinos, dimpotriva, suntem chiar in fata italienilor si a altor natiuni "cu traditie".Partea un pic "incomoda" pentru noi este ca,dupa cum au afirmat organizatorii, aceasta cadere brusca s-a datorat absentei voturilor din Romania!
Cu alte cuvinte, pe Brancusi l-au onorat strainii cu locul al 16-lea, pe romani i-a durut in cot!!!

Anunțuri

Acțiuni

informatie

2 responses

26 06 2009
mogomihay

buna eugen…. eu sunt chiar indignat de acest lucru… shi nu numai…. dupa cum spuneam shi pe blog-ul lui andi, din pacate noi romanii, promovam prostia, nerusinea, hotia shi nesimtirea…. shi chiar daca nu ne facem noi „reclama” shi ne-o fac altii, ne complacem cu acest lucru… de aceea eu propun un lucru… un blog… in care am sa incerc sa promovez adevaratele valori ale Romaniei shi ale romanilor… sper ca pana luni sa fie gata :D:D:D

21 06 2009

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: