Prostitutia si logica

3 08 2009

Daca cineva ar avea curiozitatea de a face un sondaj in randul tinerilor romani avand ca tema „reusita in viata”, pun pariu ca majoritatea zdrobitoare ar fi tentata ca, pentru Sexi braileanca sau Alina Plugariu, sa adauge ca atribut „star” sau „vedeta”, fiind prea putini cei care ar opta pentru „atat o duce capul”.Evident, in numele ratingului, mai toate televiziunile se-nghesuie sa le aiba ca invitate, ploua cu interviuri si detalii picante in ziare, fetele sunt mai tot timpul in prim plan si in jurul lor se creaza o aura de „castigator” devenind nu rareori „modele” in imaginatia cruda a adolescentilor.In aceste conditii nu am fost deloc mirat ca sambata, la Roma, in urma unei razii a politiei, au fost arestate 51 de prostituate, toate romance!

Intr-o Romanie in care insusi termenul „valoare” are conotatie manelista, unde ghiulul, teancul de bani si BMW-ul (cu „coada de rechin” pe capota!) au devenit subiecte mondene dezbatute precum operele de arta, unde verbul „a fraieri” este mai frecvent decat „a munci”, faptul de a-ti vinde trupul apare comun, dezarmant de comun…Aici, in aceasta Romanie, cativa jurnalisti si oameni de cultura plus o mana de bloggeri, etalam pretentia de a avea politicieni onesti.
Imi pare rau ca trebuie s-o admit, dar logica imi spune ca „SUNTEM PE INVERS”

Reclame

Acțiuni

Information

5 responses

5 08 2009
giovanniilromeno

Eugene, vezi ca asta are ce are si cu tine !?!? 😉

4 08 2009
eugenvilcu

Pe de o parte, un politician cu coloana vertebrala are doua posibilitati: sa accepte critica in maniera constructiva sau, dmpotriva, sa o combata cu argumente, aceasta fiind unul dintre principalele „instrumente” care fac sa functioneze democratia…unde am ajunge daca toata lumea ar vota „pentru”???
De cealalta parte, critica nu este un apanaj eclusiv al intlectualilor.
Bine ai venit Dutu Mihai!

4 08 2009
Dutu Mihai

Eu m-am cam săturat de falşi intelectuali, făcuţi la apelul de noapte. Tot rrumânul critică, dar înainte de a o face pune pe silent maneaua preferată. Unde-aţi fost când s-au ales politicienii de azi? Cunosc prea mulţi aşa zişi intelectuali care au cărat valizele şi au lins blidele politicienilor. Acum îi critică că ăsta e curentul.

3 08 2009
danutchidon

interesant comentariu !

4 08 2009
eugenvilcu

Bine ai venit danutchidon!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: