Am ajuns unde eram

13 10 2009

A cazut guvernul liliputan! Va urma, cu mare probabilitate, un guvern de tehnocrati condus pe Klaus Johannis si avand sustinerea PNL, PSD si UDMR. Un guvern legat de maini si de picioare, chemat sa gestioneze Romania pentru mai putin de doua luni….cu asta ducandu-se dracului si ultima speranta a romanului de a mai primi ceva-n plus la pensie sau la salariu acum, in preajma Craciunului si a „jocurilor electorale”.

Romania in sens giratoriu

Si, cum miza se dubleaza in perspectiva anticipatelor, criza economica si Romania raman mai departe in plan indepartat, puse la dospit pentru promisiunile viitorilor guvernanti.
Lucrul cel mai grav insa, este ca aceasta abila miscare nu da timp coagularii unei alternative politice viabile, neinfestate de catre Sistem. Si uite-asa, vom ajunge acolo de unde am plecat: la putere sau in opozitie, pentru urmatorii patru ani, Ei vor fi tot EI si afacerile le vor merge struna!

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

15 10 2009
Gabi

Johannis nu va ajunge prim-ministru decat daca iese Antonescu presedinte. N-o sa-l desemneze Basescu in vecii vecilor, nici pe el, nici un alt om cu care el sa nu aiba legatura. Doar o sa oscileze intre variante de oameni care in mod cert vor fi respinsi de Parlament ca guvernul Boc sa ramane interimar pana la alegeri. Nu m-ar surprinde sa vad ca o s-o desemneze si pe Udrea, sau pe Pogea, sau pe oricine, numai unu aprobat de Parlament sa nu fie.
Basescu cica si el vrea un premier independent si ca de-asta l-a ales pe Croitoru, ca vezi domne, ar fi bun cu finantele. Johannis, m-am uitat pe net, este primar al Sibiului din 2000, deci putem spune ca e meritul lui faptul ca Sibiul a ajuns la nivelul la care e. Inainte sa ne ingropam in datorii, cred ca ar fi mai bine sa avem o administrare solida, nu un bancher, sau ce-o fi Croitoru asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: