Dl. Goe faţă cu reacţiunea

28 05 2010

Dl. Goe e un tip cu prinţipuri morale puternice: ” Nu dialoghez cu pseudo-anonimii agresivi cu atac la persoană dar le restituiesc în automat toate agresiunile!”
Ca tot omu’ de bon ton, stimabilul trebuia musai să se aleagă, dacă nu în Parlament – măcar primvicepreşedinte la organizaţia orange de la Roma, să nu ramână fără coledzi, care mă-nţelegeţi dumneavoastră…drept care s-a pus trup şi suflet în slujba înaltelor idealuri propovăduite de Partid, reuşind chiar să fie notat ca fidel postac pe varii forumuri al importantelor documente şi comunicate ale Onorabilului Deputat Brânză, şeful său direct.
Dl. Goe are şi asociaţiune, al cărei fericit preşedinte este şi care îi poartă – se putea altfel!? – ilustrul nume: GOE (Grupul Oportunist European), cu scop major de propăşire a neamului şi a patriei pe calea votării conform cu interesurile care este.

De câteva zile încoace, onor stimabilul se confruntă cu o problemă morală şi de prinţip insurmontabilă. Iată faptele:
Implicarea eroului nostru în campaniile electorale ale Onorabililor Brânză şi Badea din 2008 şi, ulterior, în alegerile pentru Preşedenţia ţării, i-au adus stimabilului, pe lângă bucuria funcţiei de primvicepreşedinte al organizaţiei Roma (şi aceasta de scurtă durată, dat fiind că prin decizia BPN al PD-L Italia din 21.04.2010 organizaţia Roma a fost dizolvată), o pagubă în propriul buzunar de 4.300,00 Euro, bani cheltuiţi cu varii afişe şi închirieri de camionete publicitare dar şi cu angajarea la negru, pe 50 de Euro pe zi plus masă şi adălmaş, a doi ” distributori de manifeste care munceau în stațiile metrou de dimineața de la 6.00 până seara la 20.00″. Fiind om de înaltă moralitate, Dl. Goe a aşteptat liniştit considerând că „am avut pretenții ca cel puțin să mi se propună variante pentru recuperarea capitalului investit și nicidecum să fiu înlăturat.Parlamentarii au datorie morală și materială față de noi și nu invers. Consider necesar și fundamental ca dumnealor să-și deschidă birouri parlamentare plătite din sumele forfetare acolo unde au cules voturi,merităm să beneficiem 300-400 € lunar pentru un birou parlamentar din acele multe milioane pe care le trimitem lunar în România,din ultima statistică oficială rezultă că în ianuarie 2010 au intrat din Diaspora 630.000,000 €. Așadar,dacă s-ar fi întâmplat conform așteptărilor mele,astăzi, cel puțin comunitatea românilor din Roma ar fi avut un contact direct cu parlamentarii de la București, iar eu mi-aș fi recuperat capitalul investit (…) Din păcate am rămas doar cu paguba materială și cu multă deziluzie.Cer ca în ceasul al doisprăzece-lea să se ia măsuri favorabile mie”
Desigur, în virtutea solidelor prinţipuri ce-l călăuzesc în viaţă, după lunga aşteptare în van şi deziluzia provocată de desfiinţarea postului de primvicepreşedinte, Dl. Goe a adresat o scrisorică coledzilor cerându-le ajutorul, dacă nu, ca orice gentilom care se respectă, ameninţând chiar cu publicarea în presa scrisă (chiar la „Resboiul”!) a importantelor documente şi poze care să-i confirme paguba.

Cum spuneam, simpaticul nostru amic este în mare dilemă: pe de o parte mirajul cărţii de vizită cu titulatura de Primvicepreşedinte şi Partidul la putere, pe de alta Opoziţia care-i face din ce în ce mai des cu ochiul şi cu care, deşi s-au scuipat în nenumărate rânduri, dacă interesul naţiunii o cere s-ar putea chiar pupa în bot.

PS. „Scrisorica” există şi e pusă la păstrare!

Reclame

Acțiuni

informatie

8 responses

17 09 2010
Dl.Goe

Esti teribil monser cand iti casuna dumitale. Combati bine, stii, colea, verde, romaneste. Vorbesti abitir. Bravos stimabile da-i inainte. Sper ca nu era un apropont la mine!

2 06 2010
M M

Exista totusi o „scrisorica” (nepierduta) pe care nici tu nici guristu’ si seful lui, „il guru gazetelor” nu o aveti la dosar! Cea in care „saltarici” explica autoritatilor Italiene ca Mocanu nu a fost vreodata numit „consilier onorific si in general niciun fel de consilier” al presedintelui senatului! Scrisoarea cuprinde si scuzele oficiale.
Care va sa zice 🙂 mocanu reciclatu’ a semnat in fals comunicate publice vreme de aproape doi ani! Asta cind nu le-a plagiat, ca nu-l ducea capul sa le elaboreze!
Cine o acuza pe Alina de dezinformare si de imagini false ale comunitatii…!? Auzim!?
Cit despre obraznicia maxima a „machiavelicului” mocanu..Looool 🙂 de a-i da lectii de Italiana Alinei, nu e cazul sa mai vorbim! Da pe „gogol” si asculta-l fie in limba materna cit si in Italiana!
Omul se califica perfect pt. editoriale pe 2 pagini! 🙂 🙂 Despre “pupatul in bot”(si nu numai) ar putea sa-ti povesteasca mai multe Lache delle Marche!

30 05 2010
Gazeta Românească între a fi şi a nu fi de partea comunităţii | diaspora romaneasca

[…] Badea şi Ilinca ,şefii  incontestabili ai filialelor ilegale în Italia ale PD-L România. Uneori mai răsare şi câte unul care nu-şi poate recupera investiţia Bine şi aşa pentru că românii au nevoie să ştie că cineva acolo sus îi iubeşte şi îi va […]

28 05 2010
eugenvilcu

Ce multe limbi ştii!!! Şi ce frumos şi deştept eşti!!!…poate te vede Harja şi ai pus-o de-o lustruială-n plus!

1 06 2010
Andi

iti dai seama Eugene, pe mine Harja m-a bagat pe carte, pe Shrek nu…cred ca are bale la gura…i-o trage el pana la urma…nu iarta el o asemenea nesimtire…mititelu’, parca mi-e mila de el.

28 05 2010
Primatele analfabete devin critici literari | Alandala

[…] invi­ta­ţie la lan­sare. Asta spre deo­se­bire de alţii. Eh, şi de aici să te ţii circ. Dizi­den­tul închi­puit face ana­lo­gii şi ana­li­zează efec­tul pe care-l are pre­zenţa unui  papa­GAL într-o foto­gra­fie de […]

28 05 2010
Zadkielix

Clasa aceasta de politruci nu se dezminte nici acum, in aceste vremuriu cu adevarat tulburi!
Ar trebui „treziti” de un eveniment cu adevarat major…
Nu de alta, chiar au devenit insuportabili…
Iar in ceea ce priveste evolutia situatiei din interiorul vietii asociative a comunitatii, nimic nu au modificat, ba mai mult au pus bete-n roate tuturor celor ce au incercat cat de putin sa progreseze….
Cheltuirea banilor publici au transformat-o in adevarat smen pe fata, incluzand aici tot felul de operatii necurate si nedemne, situate in afara oricarei legi!
Cat despre bunul simt, acesta nu mai exista de foarte multa vreme…
Excelent articol, excelenta postare! Contribui la acea luminare a celor ce , cu adevarat sunt dirijati si montati asemeni marionetelor…
P.S
Te astept sa ma vizitezi si de ce nu sa ma comentezi si pe mine,pe blog! Vei gasi detalii suficiente.
Toate cele bune si sa incercam sa auzim si de bine!!!

28 05 2010
M M

Intr-o mare parte analiza ta cred ca e corecta! Cunosc situatia si pot sa spun ca ii compatimesc oarecum pe acei fraieri care au crezut si inca mai cred(daca cred, desi eu sunt convins de oportunismul lor) in fumurile emanate cu marinimie de onor parlamentarii diasporei. Gal nu e singurul care a investit si care probabil nu-si va mai recupera vreodata banii! Mai sunt citiva, care inca mai stau agatati de „doctrina”…portocalie, rosie sau galbena! 🙂 I-a costat cam mult „titlul si cartea de vizita” Incepututl „pozitiilor lui revolutionare” la adresa portocalei, coincide probabil cu momentul in care a inteles in sfirsit ca are bocancul la dosul pantalonilor, caci pina atunci ne-a umplut de …mesaje electorale si post electorale de sustinere! 🙂
In alta ordine de idei, trimiterea ta la o eventuala „reintoarcere a mielului…ratacitor”, e o interpretare superficiala si speculativa in baza unei fotografii facuta la un eveniment la care s-au facut invitatii publice si a putut participa oricine.
Fotografia respectiva e facuta la finalul evenimentului cu o mica parte din cei prezenti in sala, pentru simplul motiv ca ideea a aparut tirziu si o parte deja iesisera. …Simplu! Gal era printre noi! Dupa parerea ta, ar fi trebuit sa-l alungam!? Tu sau cei care v-ati grabit sa sariti la…cap, ati fi avut „delicatetea” sa-i refuzati cuiva participarea la o fotografie de grup, oricine ar fi fost acesta!? Poate cei pentru care educatia a ramas o vaga amintire, l-ar fi refuzat…!
Noi nu avem nevoie sa „curtam” pe nimeni! Daca am fi decis sa ni-l reapropiem pe el sau oricare altul am fi facut-o la lumina zilei, transparent , asumindu-ne deschis toate responsabilitatile!
De altfel cred ca esti de acord cu mine si fiind si tu unul dintre cei care au urmarit (chiar daca doar virtual)evolutia situatiei din interiorul vietii asociative a comunitatii, ca noi am prevazut si prevenit toate aceste situatii si am reactionat public…! N-au vrut sa asculte, au crezut ca vor urca pe cai mari, de parca „onorabilii nostri parlamentari” ar fi fost mai prosti ca ei! Uite ca rind pe rind o string in k… (iar o sa ma acuze guristu’ de vulgaritate 🙂 )iar cei mai multi nu au curajul sa o recunoasca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: