Ce se dă la Torino (şi ce ofer eu!)

30 12 2010

Uite ce se mai dă, anu’ ăsta, înainte de Revelion, la Torino:

🙂 Cu Brânză sau Badea n-am văzut încă, da’ pun pariu că dacă aş căuta s-ar găsi…
Oricum, lăsând la o parte maimuţa şi calendarele mieroase, eu vă urez UN AN NOU FERICIT, BUCURII, SĂNĂTATE ŞI ÎNŢELEPCIUNE!
LA MULŢI ANI 2011!

Reclame

Acțiuni

informatie

3 responses

6 01 2011
marian

Bre, daca puneai calendare de la PLD tip oferta publicitara si nu de la PSD nu mai actiona spiritul de haita de la PIR. Pentru ca vezi tu, in politica romaneasca nu spiritul de echipa prevaleaza ci cel de haita.Amicul tau Gaga sare irational la oricine e portocaliu si antipirist, iar Costel desi tuna si fulgera contra turnatori, kaghebisti, securisti, pupincuristi daca s-ar dovedi ca vreun pirist face parte dintre ei ar sari la atac conform spiritului de haita.Am citit ceva comentarii ale lui in care ii preaslaveste pe Fini si Harja , desi primul a acceptat compromisul in legea Bossi-Fini, iar Harja s-a exprimat dispretuitor privind flagelul romanesc.Daca ar exista spirit de echipa s-ar recunoaste si opiniile adeversarului si greselile partenerului.Chiar daca ziarul ORA in ultima vreme a ridicat in slavi portocaliii ramane un ziar scris bine, cel mai bun din Piemonte de pana acum, dar spiritul de haita pirist nu poate accepta asta pt. ca cine nu e cu noi e impotriva noastra…Observ ca lumea politica si asociationista romaneasca e plina sarcasm si ironie, ca a face parte din haita, a musca si a sfasia e ceea ce se da si se cere in lumea efemera in care traim.

7 01 2011
cristian gaita

Iti multumesc pentru aprecieri. ORA nu este un ziar portocaliu iar faptul ca stirile care-i privesc ies in evidenta tine doar de gradul lor de prezenta in ccmunitate. Cititorii nostri au fost informati si de actiunile PIR, cand ele au existat (a se vedea spatiul acordat protestelor din fata consulatelor). Noi scriem despre orice eveniment din comunitate, mai ales daca este precedat de un comunicat de presa.
C.G.

31 12 2010
eugenvilcu

@ Tâmpitului care n-are drept de comentarii: Tocmai aia era faza ruralule!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: