Despre mine…

Oltean din Targu Jiu, in prezent locuiesc la Torino…alegerea am facut-o eu dar nu e definitiva.
Imi place rock-ul vechi, mai ales AC DC, dar si muzica anilor ’80-’90, in conditiile unui volum acceptabil pentru vecini. NO MANELE!
Imi plac foarte mult cainii desi in acest moment nu am un astfel de prieten.
Am o sotie extraordinara si nu stiu ce m-as face fara ea, mai ales ca sunt un exemplu de dezordine si mereu cu capul in nori.
Urasc tipii care isi uita vechii prieteni sau aliati si care, in conditiile unei oferte mai avantajoase, sunt dispusi sa faca publice confidentele ce le-au fost incredintate…sunt o rasa al dracu’ de periculoasa!
Cred ca dialogul este unica modalitate pentru a ne intelege unii pe altii si exclud din start orice solutie care presupune mijloace violente.
Nu ma pot declara ateu insa nici un sustinator al religiei crestine asa cum vine ea inteleasa si predicata de BOR. In particular, desi am avut deosebita onoare de a cunoaste cativa prelati intr-adevar extraordinari, am o parere destul de proasta vis a vis de biserica.
Daca ar trebui sa va recomand o singura lectura, aceea ar fi „Greata” lui J.P.Sartre, citita toamna in timp ce afara ploua „mocaneste”.
Cam atat…daca va trec alte intrebari prin cap puteti incerca…

Reclame

6 responses

17 09 2010
Dl.Goe

Ca esti oltean, treaba ta, nimic de zis, dar cred ca in fraza asta (sau ce-o fi sub aspect sintactico-morfologic): „Urasc tipii care isi uita vechii prieteni sau aliati si care, in conditiile unei oferte mai avantajoase, sunt dispusi sa faca publice confidentele ce le-au fost incredintate…sunt o rasa al dracu’ de periculoasa!” ori s-a stecurat o inconsistenta logica, ori te urasti pe tine te, ori nu esti periculos defel. Cainele care latra nu cusca (sic), iar cuvantul „caine” nici atat. Adica nu musca. Ham, ham.

Mai, nu ca zic dar vreau sa spun ca nu se intelege cine-i o rasa a dracu de periculoasa: Tu sau cei pe care-i urasti. Daca mai citesti o data o sa vezi ca-i confuza treaba, iar eu as vrea musai sa stiu ca sa stiu de cine sa ma feresc si in cine sa ma incred. Daca zici ca-mi esti amic.

17 09 2010
eugenvilcu

Uitându-mă mai bine, cred că ai dreptate…oricum, rasa „este” ei.

8 05 2010
zimbrul

Eugen, numai bine si salutari de la romanii din UK

10 12 2009
Maurizio

Ciao Eugene, sono Maurizio l’amico di Costel (quello dell’altra sera in pizzeria a Torino) scusa se scrivo in italiano ma benchè capisca un pò il romeno non ho assolutamente padronanza nello scriverlo, salvo le solite parole da „turista fai da te”! Piacere di aver conosciuto sia te che tua moglie!

A presto/pe curand

Ciao!

25 11 2009
Giovanni il romeno

Pai bine Eugene, ai un prieten Dacic Dracon si mie nu-mi spui nimic ? 🙂

25 11 2009
Dacic Dracon

Hai si pe Facebook. Mai este un prieten de al tau acolo si sunt si comunitati care cred ca te-ar interesa 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: